Ritregistratie

Het mobiele communicatieplatform voor de spoedeisende hulp huisartsen.

CU-BOX mobiele communicatieplatform voor de spoedeisende hulp

CU-BOX® combineert loggegevens spoedvervoer met geografische data van Google Maps en OpenStreetMap.

De oplossing bestaat uit een applicatie op de tablet die de essentiële tijdstippen registreert, zoals vertrektijden van het voertuig, de aankomsttijd bij de patiënt en de aankomsttijd van een eventueel verder vervoersmoment. CU-BOX® omvat bovendien een geografisch informatiesysteem (GIS) en een automatisch trackingsysteem voor voertuigen, gebaseerd op Google Maps en OpenStreetMap. De status van de hulpverlening (tijden, locaties van het voertuig) wordt in real-time doorgegeven aan de centrale post, bijvoorbeeld de huisartsenpost of de eerste hulp-afdeling van het ziekenhuis.

Betrouwbaarheid, veelzijdigheid en snelheid
Met de CU-BOX® krijgt u de beschikking over een mobiel netwerk voor datacommunicatie dat uiterst betrouwbaar is en waarvan de snelheid en capaciteit afgestemd is op de wisselwerking tussen de hulpverleningsvoertuigen en de spoeddiensten van de huisartsen. Door vergaande integratie met uw Call Managmentsysteem vergaart de CU-BOX® real-time alle gegevens die nodig zijn om de kwaliteit te bewijzen van de logistieke procedure tijdens een spoedgeval.

Wat anderen zeggen

“Met de CU-BOX® in de auto hebben we niet alleen perfecte ontvangst voor de laptop, ook de registratie van de aanrijdtijden is nu helemaal conform de eisen. Wij zijn blij met de CU-BOX® en de perfecte begeleiding van PK. Dit is kwalitatief gezien een grote stap voorwaarts!”

Wilma Boom-Zents
directeur van Huisartsenpost Oude IJssel

“De komst van de CU-BOX® is voor het zuidoosten van Drenthe dé oplossing geweest om de continue bereikbaarheid en het kunnen werken in onze spoedauto's, door onze artsen en chauffeurs na jarenlange problemen aanzienlijk te verbeteren tot en 100% prestatie. Niet alleen een kwalitatieve stap maar zeker ook geeft het ons nu door het maken van meerdere digitale koppelingen ook inzicht in visitetijden, aanrijmogelijkheden enzovoorts. Kortom, een welkome aanvulling, prima!”

Ronald Officier
sr.locatiemanager Centrale Huisartsendienst Drenthe

“Als ontwikkelaar geeft het mij een enorme uitdaging om met bewezen technieken en systemen nieuwe software te ontwikkelen die onze klanten in staat stellen om meer grip te krijgen op hun bedrijfsprocessen. Het monitoren van aanrijtijden en het verbeteren van de digitale communicatie in hun spoedvoertuigen, levert daar een significante bijdrage aan.”

Willem-Martijn Brink
Senior Software Ontwikkelaar PK

Maak verder kennis met de CU‑BOX®