Patiëntinfo

Van fax...

Faxgegevens overtypen? Zonde van de tijd en lang niet altijd foutloos. De CU-BOX® vergaart en rangschikt data op een correcte wijze. En…, ze komen daar terecht waar u ze wil hebben. Dat kunnen mobiele apparaten zijn, maar ook PC’s of een server.

...naar iPhone

De iPad leent zich uitstekend voor het opvragen van patiëntgegevens of het aanmaken van het patiëntverslag. De spoedarts werkt mobiel. Maar wel via een betrouwbare verbinding. Er is altijd bereik. In het geval van een netwerkstoring schakelt de CU-BOX® automatisch over naar een andere provider.

De CU-BOX® Zorg
en de UZI-pas.

Uzipas

Spoedeisende zorg wordt CU-BOX® zorg. Alleen zorgverleners met een UZI-Pas hebben toegang tot medische dossiers. CU-BOX® houdt de controle: zowel op de huisartsenpost als in de spoedauto. Voor de arts is er een extra check op het BIG-register. De UZI-pas is te lezen via de ’sleeve’ op de iPad of iPhone.

Lees hier meer over de UZI pas

SOEPele data uitwisseling

De CU-BOX® zorgt voor een soepele uitwisseling van medische gegeven. Conform de Richtlijn Adequate dossiervorming met het Elektronisch Medisch Dossier van het NHG maakt de SOEP-systematiek de volgende categorieën aan:

Subjectieve berichten

Uit de anamnese, bijvoorbeeld: patiëntgegevens, ziektebeeld en voorgeschiedenis.

Evaluatie berichten

Klachten en symptomen die leiden tot diagnose en hypothese.

Objectieve berichten

Waarnemingen van de zorgverlener bijvoorbeeld tekens en symptomen lichamelijk onderzoek.

Plan berichten

Vervolgstappen met onder andere: uitleg naar patiënt, nader onderzoek en doorverwijzing naar specialist.

Maak verder kennis met de CU‑BOX®