Digitaal Ritformulier

Het Digitaal Ritformulier volgens het GOG-principe.
Gemakkelijk, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk. En ook nog eens compleet.

Bekijk Demo (PDF 19MB)

Alles wat nodig is voor een up-to-date vooraankondiging

Het Digitaal Ritformulier maakt gebruik van een intelligent kladblok. Om snel te kunnen werken en efficiënt wordt gewerkt met slimme toetscombinaties.
Via de naam en geboortedatum van de patiënt vraagt de verpleegkundige via VECOZO de gegevens op van de zorgverzekeraar. Dit zijn NAW gegevens, polis gegevens en BSN nummer. Om te kunnen werken met een digitaal ritformulier, is het noodzakelijk dat er een koppeling wordt gemaakt met de landelijke server van AZN: de LSIV (landelijke server incidenten en voertuigen).
Het Digitaal Ritformulier werkt met de vaste ABCDE-methodiek volgens het LPA8. Via een slimme interface met tegelstructuur kan er supersnel gewerkt worden. En de ambulance-verpleegkundige zich kan focussen op de essentiële punten.
Via het EMD (Electronisch Medicatie Dossier) kunnen alle medicijnen opgevraagd worden die patiënt gebruikt indien de volgende patiëntgegevens bekend zijn: Naam + Geboortedatum + BSN.
Via minimaal 3 vaste momentopnames worden vital signs geregistreed. Zoals polsfreqentie, ademhaling, bloeddruk, bewustzijn, EMV scores motorische en verbale reacties. Veranderingen worden direct visueel zichtbaar.
De 2nd Survey hangt samen met de SBAR. De situatie, achtergrond, top-teen-onderzoek en gewenste opvang worden binnen deze omgeving bijgewerkt.
Ritgegevens worden automatisch opgeslagen en direct bijgewerkt. Door middel van een slimme navigatie wordt continu berekend wat de verwachte aankomsttijd is bij zowel de incidentlocatie als de SEH (Spoedeisende Hulp).
Alle relevante data wordt verzameld en bijgewerkt volgens de MIST-methodiek: Mechanism of injury, Injuries found & suspected, Signs en Treatment given. Deze samenvatting omvat de vooraankondiging voor de SEH.

Robuust.
Compact.
Getac.

CU-BOX® kiest voor de robuuste Notebook van Getac. Een gebruiksvriendelijke notebook die tegen een stootje kan. Voorzien van zowel LCD touchscreen als een fysiek toetsenbord. Download brochure. Download brochure.

Direct en mobiel patiënten
vooraankondigen via het LSP.

De melding komt binnen bij de meldkamer. De meldkamer levert op de LSIV-server alle incidentinformatie af van een melding of rit, zodat deze beschikbaar is voor het digitale ritformulier. De eerste notities kunnen alvast toegevoegd worden aan het kladblok.
Via het EMD (Electronisch Medicatie Dossier) kunnen gebruikte medicijnen via de huisarts opgevraagd worden.
Het digitaal ritformulier is voorzien van GPS-informatie. Alle relevante locaties zoals de incidentlocatie maar ook de dichtsbijzijnde SEH worden direct verwerkt.
Binnen het LSP draait alles om het Digitaal Ritformulier. Via deze omgeving wisselt de ambulanceverpleegkundige continu relevantie informatie uit met alle betrokken partijen.
Kilometers worden geregistreerd waardoor er met de NAW-gegevens en BSN-nummer direct gefactureerd kan worden bij de verzekeraar.
Omdat iedere verpleger verifieert en alle handelingen worden geregistreerd kan de informatie gebruikt worden om het vakbekwaamheidsdossier te updaten.
De ambulanceverpleegkundige werkt continu informatie bij. Zo kan de SEH zich optimaal voorbereiden op de komst van de patiënt. De SEH is op de hoogte van mutaties binnen het digitaal ritformulier dankzij notificaties in de vooraankondiging.

Maak verder kennis met de CU‑BOX®